//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL-15.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL03-2.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL-1110.jpg
//cdn.globalso.com/wfmblsponge/MBL01.jpg
about

Sugeng Rawuh Meibaoli

kanthi katresnan & pengabdian

Weifang Meibaoli Sponge Products Co., Ltd mapan ing Kota Weifang, provinsi Shandong, China. Lokasi geografis sing unggul, cedhak karo pelabuhan Qingdao minangka transportasi sing trep banget kanggo njamin pangiriman cepet. Meibaoli Sponge Products Company minangka pabrikan profesional luwih saka 10 taun kanggo ngasilake macem-macem jinis produk spons, kayata bal anti-stres PU, dolanan licin, bantal bentuk travel U, bantal busa memori sing turu, bantal kantor lan spons makeup kecantikan. Produk kasebut cukup kompetitif kanthi kualitas apik lan rega sing apik banget sing bisa ditampa kanthi apik lan disambut hangat dening pasar global. Saiki, produk kasebut wis diekspor menyang Kanada, Amerika Serikat, negara-negara Eropa lan Timur Tengah.

sinau luwih lengkap

Produk Kita

Khusus kanggo produk busa PU.

  • Bantal Busa memori

  • Dolanan Foam PU

  • Sponge / Puff dandanan

  • Olahraga Fitness

Warta Paling Anyar

Tetep sesuai karo jaman, pionir lan inovasi, lan lawakake kerja sama global kanthi sikap "menang-menang".